قبل از اینکه آب برای نوشیدن ایمن شود، باید برای از بین بردن میکروبها، آلایندهها و انگلهایی که میتوانند باعث بیماریهای خطرناک شوند، تصفیه شود. اما کیفیت آب آشامیدنی در سراسر جهان چگونه است؟ شکل زیر شاخص کیفیت آب (EPI) هر کشور را که توسط دانشگاه ییل ارائه شده است، نشان میدهد که بیانگر ایمنی آب آشامیدنی محلی است. امتیاز بالاتر به معنای آب سالمتر است.
ده کشور اروپایی امتیاز کامل 100 را کسب کردهاند، به این معنی که آب شیر در آن کشورها، ایمنترین آب در جهان برای نوشیدن است. در مقابل، بسیاری از کشورهای آفریقایی در خطرناکترین وضعیت قرار دارند. ایران با شاخص 48.8 جزو کشورهای متوسط به پایین است.
